Förlovningsringar

Alla våra förlovningsringar finns med eller utan diamanter på sidorna. Vi på Diamanter Edwardson har arbetat med förlovningsringar sedan 1939 och alla våra diamanter kommer med ett certifikat från GIA. Vi vet att det är viktigt för många att kunna kolla på förlovningsringen i en fysisk butik innan man köper den. Våra förlovningsringar finns i cirka 350 butiker runt om i landet. Klicka på återförsäljare i huvudmenyn för att hitta din närmaste butik.

Lär dig mer om våra ringar

När man ska köpa en förlovningsring är det viktigt att man håller sig till sin budget. Den mest kostsamma delen av en förlovningsring är diamanten, den allra vanligaste diamantstorleken våra kunder väljer är 0,50 carat. Du kan välj bland 4 stycken olika storlekar på diamanten i din ring. En förlovningsring är oftast i guld och hos oss finns alla våra modeller i vitguld, roséguld & gulguld. 

De flesta förlovningsringar som säljs är diamantringar. Senare kompletterar man detta med en alliansring som man ger bort under vigseln, en så kallad vigselring. Detta väljer man självklart helt själv och vad du än väljer har vi förhoppningsvis någonting som passar dig. Våra ringar finns även med matchande hängen och örhängen. Har du några frågor eller funderingar angående våra ringar är du varmt välkommen att kontakta oss. Våra kontaktuppgifter finner du längst ned på sidan.

Att fria till sin kärlek

Att fria är en väldigt fin och stor händelse i livet och ett av de få minnena man har kvar från dagen man förlovade sig är bland annat ringen. Därför tycker vi att en förlovningsring ska vara av hög kvalité och av en stilsäker design. Diamanter i förlovningsringar har alltid varit populärt och det vill vi bevara. Ordet diamant kommer från det grekiska ordet adamant som betyder osårbar. Därför började diamanter användas i förlovningsringar som en symbol för okrossbar kärlek. Vi på Diamanter Edwardson ser det här som en fin tradition att bevara, alla vill vi leva ett liv med evig kärlek.

0